Anbefales 2-4 kl.

Hold 2a – 3-4 klasse                 Lørdage kl 14.30 – 16.30                     6 film for
Hold 2b – 3-4 klasse (Fyldt)      Søndage kl 14.30 – 16.30                    140 kr pr
Hold 2c – 3-4 klasse* NYHED!!!  Søndage ugen efter, kl 14.30 – 16.30   medlem

Ledsager må også gerne købe medlemskab

Tilmeld dig her

Bemærk: Da vi pr 24/8 har stor medlemstilgang, oprettes en ekstra søndagsvisning ugen efter den adviserede.

Peberbanden og sorte konges forbandelse 99 min
Uge 35:   4. – 5. September

På en skoletur besøger Mia og hendes klassekammerat Benny Gruber-familiens landsted. Men Johannes viser sig snart at være en strålende logisk tænker og sammen følger de ledetråde og mulige forklaringer, der leder dem på en farefuld færd.

Bemærk: Hold 2c vises Uge 36: d. 12 september

Croods en ny tid                                                      95 min
Uge 40:   9. – 10. Oktober

Ved et skæbnetræf bliver familien Crood fanget af den – i deres egne øjne – mere civiliserede Betterman-familie, da de forvilder sig ind på deres territorie. Hurtigt kommer de to familier på overfladen godt ud af det med hinanden, men kulturforskelle volder udfordringer.

Bemærk: Hold 2c vises Uge 41: d. 17 oktober

Operation Nordpolen                                           92 min
Uge 45:   13. – 14. November

Ræven Tjep arbejder i et postrum, men han har meget større drømme - han længes efter at blive stjernekurér. For at bevise at han kan gøre det, overtager Tjep en af slæderne, og leverer en mystisk pakke til en skjult fæstning, der overvåges af skurken Otto Von Walrus.

Bemærk: Hold 2c vises Uge 46: d. 21 november

Malous Jul                                                                 88 min
Uge 48:   4. – 5. December

Malou kommer i familiepleje på en lille ø hos juleglade Bibi og Leif. Malou hader både julen og øen og vil hurtigst muligt væk. Hun indgår derfor en pagt med gårdnissen Nils, der vil hjælpe hende med at lave så meget ballade, at hun bliver smidt ud.

Bemærk: Hold 2c vises Uge 49: d. 12 december

Spioner på missioner                                            102 min
Uge 1: 8. – 9. Januar

Verdens bedste spion Lance Sterling bliver forvandlet til en due, og derfor må han stole på, at gadget-nørden Walter kan hjælpe ham. Tilsammen udgør makkerparret en slags James Bond og Q, og de må nu arbejde sammen – og stole på hinanden – for at redde verden.

Bemærk: Hold 2c vises Uge 2: d. 16 januar

Raya og den sidste drage                                    114 min
Uge 5:   5. – 6. Februar

For længe siden, i den fantastiske verden Kumandra, levede mennesker og drager i harmoni. Men da de onde Druuner truede landet, ofrede dragerne sig selv for at redde menneskeheden. Nu, 500 år senere, er de vendt tilbage og det er op til en ensom kriger at finde den sidste drage og sætte en stopper for Druunerne.

Bemærk: Hold 2c vises Uge 6: d. 13 februar

Lørdag den 12. marts 2022 kl. 10

Generalforsamling hvorefter vi viser Tom & Jerry The Movie

Gratis for alle medlemmer og deres forældre