Anbefales fra 5. klasse

Hold 3 – fra 5. klasse               Fredage kl 16.00 – 18.00                     6 film for                                                                                                                   140 kr pr
                                                                                                        medlem

Ledsager må også gerne købe medlemskab

Tilmeld dig her

Tomb raider                                                              118 min
Uge 35:   3. September

Lara Croft er datteren af en excentrisk eventyrer, der forsvandt for syv år siden. Hun vil finde ud af sandheden om sin far og begynder at efterforske mysteriet. Hans sidst kendte opholdssted er et gravkammer på en mytisk ø, og det bliver en rejse med livet som indsat.

The new mutants                                                    94 min
Uge 40:   8. Oktober

Gyser-superheltefilmen følger fire unge mutanter, der lige har opdaget deres overmenneskelige evner, og som holdes på en lukket anstalt mod deres vilje. Sammen må de forsøge at flygte fra deres fortids synder og redde dem selv.

Jumanji the next level                                          123 min
Uge 45:   12. November

Da de vender tilbage til Jumanji for at redde en af deres egne, opdager de, at intet er, som de havde regnet med. Spillerne bliver nødt til at udforske nye og ukendte territorier, fra tørre ørkener til snebeklædte bjerge, for at flygte fra verdens farligste spil.

Malous Jul                                                                 88 min
Uge 48:   3. December

Malou kommer i familiepleje på en lille ø hos juleglade Bibi og Leif. Malou hader både julen og øen og vil hurtigst muligt væk. Hun indgår derfor en pagt med gårdnissen Nils, der vil hjælpe hende med at lave så meget ballade, at hun bliver smidt ud.

Old Boys                                                                     96 min
Uge 1:   7. Januar

På en engelsk kostskole for drenge, hvor man dyrker rå maskulinitet og sin egen version af rugby, kæmper den splejsede Amberson for at finde sin plads. Amberson er selv forelsket og står usikkert mellem de to.

Flugten over grænsen                                          96 min
Uge 5:   4. Februar

Lige før julen 1943 bliver forældrene til Gerda (10 år) og Otto (12 år) anholdt. Skjult i kælderen finder Gerda og Otto to jødiske børn. Forældrene er væk, så det bliver Gerdas og Ottos ansvar at få Sarah og Daniel trygt over grænsen til Sverige.

Lørdag den 12. marts 2022 kl. 10

Generalforsamling hvorefter vi viser Tom & Jerry The Movie

Gratis for alle medlemmer og deres forældre