Gyserhold (NYHED) - ALDERSANBEFALING 15+

NYHED! – Gyserhold

Fredage kl 18.00 – 20.00   -   4 Film for 100 kr pr medlem
Ledsagerbillet kan tilkøbes som medlemskab

Som noget nyt, inviterer vi hermed til Gys i Park Teatret for de unge
ALDERSANBEFALING 15+ Yngre er forældres egen vurdering

Tilmeld dig her

Opdatering: Vi havde minimums tilmelding på dette hold, som nu betragtes som nået:) Vi ses i biografen

Blair Witch                                                                89 min
Uge 40:   8. Oktober

En gruppe universitetsstuderende vover sig ind i Black Hills skoven i Maryland for at afdække mysteriet omkring James' søsters forsvinden.
Mange mener, at mysteriet er forbundet med legenden om the Blair Witch.

Halloween                                                                106 min
Uge 45:   12. November

Den morderiske psykopat Michael Myers slipper ud fra fra den anstalt, hvor han været indespærret siden mordene for 40 år siden, men hans gamle offer Laurie Strode tager kampen op.

A quiet place                                                            95 min
Uge 48:   3. December

En familie lever isoleret ude på landet uden kontakt til andre mennesker. De har indrettet deres hverdag efter, at alt, hvad de fortager sig, skal foregå i fuldstændig stilhed. For mystiske og dødsfarlige væsner strejfer rundt udenfor, og de angriber ved den mindste lyd.

Spiral: From the book of saw                             95 min
Uge 1:  7. Januar

En ny seriemorder er på spil, der slår betjente ihjel. Detective Zeke Banks efterforsker sagen med sin nye makker, William, og alt tyder på, at personen bag er inspireret af den kendte Jigsaw Killer.

På gerningsstederne efterlades mystiske spiraltegn, og brutale og klamme fælder tages i brug i takt med, at Banks kommer dybere ned i den hjernevridende affære

Lørdag den 12. marts 2022 kl. 10

Generalforsamling hvorefter vi viser Tom & Jerry The Movie

Gratis for alle medlemmer og deres forældre