Hold 6 MARATHON 6.-7. kl.

Biograf Marathon

Fredag d. 8. marts 2019  fra kl. 16.00 – ca. 22.30. Arrangementet er til børn/unge fra 6.. klasse og op

Det foregår i Parkteatret 

Prisen er KUN 150,- pr. person inkl. Aftensmad og 1 mellem sodavand.

Tilmelding og betaling på

Frederikssund Filmklub for Børn og Unge - dabufbio.dk

Der vil være pauser imellem hver film, så man kan komme ud og købe slik, popcorn og sodavand i kiosken. Tag  evt. pude og tæppe med og få en hyggelig aften med vennerne J

Tilmelding kan også ske på selve dagen i bigrafen

www.frederikssundbornefilmklub.dk

Evt. på tlf. 23260193

 

Tomb Raider

Lara Croft er datteren af en excentrisk eventyrer, der forsvandt for syv år siden. Nu er hun 21 år og vil finde ud af sandheden, om hvad der skete med sin far. Hans sidste, kendte opholdssted er et gravkammer på en mytisk ø, og det bliver en rejse med livet som indsats for den unge arkæolog.

 

The Greatest Showman

Den visionære P.T. Barnum narrer banken til at låne ham penge, så han kan åbne et museum med alle landets særlinge samlet på samme sted. En snobbet anmelder bruger ordet ”cirkus”, da han skriver om sin misbilligelse for museet. Barnum tager ordet til sig og skaber et succesfuldt show med sang, dans og trapezkunst.

 

.

Miss Peregrines home for Peculiar Children

En 16 år gammel dreng ved navn Jacob Portman kommer ved et uheld til en mystisk ø hvor han hjælper en gruppe besynderlige forældreløse børn på Miss Peregrine's School for Peculiar Children, mens han beskytter dem og leder væk fra frygtelige væsener som er ude efter dem.

 

 

Denne film vises ved generalforsamlingen
lørdag den 2. marts kl. 10

 

 

McQueen er efterhånden en af de erfarne racerbiler, og han skal nu bevise overfor den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model.  

 

Kampen for at komme forrest i feltet i Stempel Cuppen bliver derfor hård for nr. 95. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr.